Elsker sjokoladekake, og har funnet en oppskift som både er god i langpanne, rundt form og figur form og i flere etasjer. Denne fikk jeg av ei venninde for mange år siden og har fulgt meg trofast i alle år, tror aldri jeg har hatt problemer når jeg har laget den. Alltid en suksess og alle som har smakt den sier den er super god. Så hold fast i det som fungerer sier jeg bare så er mulighetene mange :-) I flere år var det også kun denne kaken jeg følte jeg kunne lage så det ble endel sjokoladekake både i bofelleskap, i selskaper og bare til kos :-)
Her om dagen fikk jeg forespørsel om jeg hadde lyst og mulighet til å bake en kake for en husmor som ikke syntes det er noe gøy å bake. Da sa jeg selvfølgelig ja, og ble ikke overrasket over at moren til to frøkner ønsket en barbie kake. Tror den kake formen er brukt mest her i hus, utenom langpanna :-) Men det gjør ingen verdens ting, syntes det bare er gøy jeg å boltre meg i litt rosa jeg som bor kun med gutter. Jeg har jo mange års erfaring innen å leke med Barbie dukker ;-) Tenkte denne gangen skulle jeg prøve å lage en liten bildelig beskrivelse av hvor enkelt det er å faktisk lage en slik kake :-) Here goes : Først lager du selvfølgelig en kake etter smak i en kjolekake form eller en illfast bolle, når den er blitt kald etter steking fyller du den med fyll av ønske og sett den gjerne litt kaldt. Da er den stødigere å jobbe med når du setter den på kakebrettet. Bilde viser en ferdig fyllt kake og som nå skal få et lag med vanilla icing! Jeg kunne trukket den med...
Kommentarer
Legg inn en kommentar